Aanbod


Piano Solo

Het programma ‘Vleugels over Tilburg, de lyrische klank van een stad’ met zeven Tilburgse composities speciaal voor haar geschreven of een programma in overleg met bijvoorbeeld een gedeelte uit Canto Ostinato, Chopin, Mompou..

Uitspraak van een toehoorder: “Prachtig huiskamerconcert, mooi persoonlijk programma. Als je wilt ook bij jou…”


Les Enfants du Paradis

Lizet van Beek zang- Doré van Deijck piano

Doré en Lizet brengen de opera Carmen van Bizet als familievoorstelling in miniformaat en in het Nederlands vertaald. Zie hier de flyer.

Daarnaast  hebben zij  diverse programma’s rond een bepaald thema:

Les Vieux Amants (bekijk flyer):
Een Frans liederenprogramma van o.a. Barbara, Edith Piaf en Michel Sardou, waarin liefde, passie en eenzaamheid op melancholische wijze worden verklankt.

Sous le Pont: (bekijk flyer):
Liederen en gedichten over de zee, haar havens en verlokkingen. Over de moeilijke overzeese liefde. De Meisjes uit de havens van Cadiz van Leo Delibes, Surabaya Johnny en Seerauber Jenny van Kurt Weill en nog veel meer componisten die op zoek gingen naar de avontuurlijke haven, de verre zee of het trieste leven sous le pont.

The Fool on the hill: (bekijk flyer):
Anmolratna of het geheim van de gek op de heuvel…
Ze vertrekt, op zoek naar het mysterie van het leven, en ontmoet de gekte, de chaos, het lijden, de liefde, schoonheid en passie. Onvermijdelijk dat deze tocht zal eindigen in de leegte waar ze voor zichzelf een nieuwe naam hoopt te vinden. Een fijnzinnige muzikale vertelling met werken van o.a. Leonard Bernstein, Gustav Mahler, Granados, Simeon ten Holt,Roger Quilter en Piazzolla.

• Op verzoek stellen Doré en Lizet ook een programma op maat samen


Tria Maria

Tria Maria is een stijlvol en chique damestrio dat muziek op niveau maakt. Bij uitstek geschikt als muzikale omlijsting van een bijeenkomst of sfeervol diner. De dames brengen een uitgebreid repertoire van bossa’s, jazzstandards, popballads, easy listening en nostalgische nummers zoals van de Andrew Sisters. Drie-stemmige zang, piano, dwarsfluit en percussie. Swingend, lekker om naar te luisteren en niet te hard. Judith Nijland: zang en percussie; Marjolein Kempen: dwarsfluit, zang en percussie; Doré van Deijck: piano en zang. Website: www.triamaria.com


Theater met Len Copal

Liedjes en gedichten van onder andere Jules de Corte, Ramses Shaffy, Drs.P, Toon Hermans Programma: Zing mee met Anja en Doré Kerstverhaal. Deze voorstellingen zijn interactief en met name geschikt voor ouderen. Zie hiervoor ook: www.lencopal.nl

 


 

Zangworkshops

Voor de workshops hoef je geen ervaring te hebben, een mooie stem is niet nodig. We beginnen altijd met enkele ontspannende inzingers en verrassend snel zing je 4-stemmig samen, bijvoorbeeld een Afrikaans lied dat meteen de pan uit swingt! Of een canon, een franse chanson, een middeleeuws drinklied…

Uitspraken deelnemers:

“Ik heb nooit meer durven zingen sinds ik op de lagere school te horen kreeg dat ik ‘vals’ zong, wat was dit leuk om weer te doen!”
“Had niet gedacht dat we in een half uur met zo’n volle zaal een 4-stemmig lied konden zingen. Het klonk geweldig en iedereen liep zingend naar de lunch …”