Media

Carmen_een_mini_Opera_flyer dore

(Stadsherstel Amsterdam) “Dank voor jullie geweldige performance. Iedereen was zeer onder de indruk, het werkte goed. De Nieuwjaarsreceptie was zeer geslaagd mede dankzij jullie. Misschien kunnen we dit jaar nogmaals een beroep op jullie doen.”

“De Carmen was fantastisch. Doré is geweldig in haar spel. Wanneer ze wat zachter moet spelen in verband met tekst of zang blijft ze genuanceerd spelen. Vlugge riedels worden puntgaaf uitgevoerd!”

(Krantenknipsel St. Oedenrode) Groot compliment ook voor pianiste Doré van Deijck die zich nimmer van de wijs liet brengen, ook niet als ze midden in lied onderbroken werd om een muzikaal thema nogmaals te laten horen. Het goede samenspel tussen haar en zangeres Lizet van Beek was aantrekkelijk om te zien en te horen.

(Website De Bijenkorf) Tijdens de Drie Dwaze Dagen komt u overal in alle Bijenkorf filialen dwaze acts tegen. Snoepmeisjes delen op verrassende manieren zoetigheden uit en de levende jukeboxx deelt bekende hits uit. Muzikanten en bands, waaronder Mieke Stemerdink, Henk Koekoek, de 4tuoze Matrozen, Paul Papillon en Doré van Deijck laten u swingen, mijmeren, glimlachen of een traantje wegpinken. Geniet ook van theatrale acts zoals onder meer Tante Betsy, Jongleur Benjamin, de poppenkast van Daniël, goochelaar Robert Blake en “speedcoach” Kees Rijssenberg. Mis ook niet het dwaze grabbelspektakel met Miss Windy Mills.